Bön

I Bibeln uppmuntras vi att ”be ständigt”. Bön är ju ett ord för att umgås med Gud, det är något vi uppmuntras till att göra i livets alla skeden, dagarna i ända.

Ibland möts vi för att be tillsammans. Varje söndag kl 10:00 firar vi gudstjänst där vi ber för olika saker, tillsammans berättar vi för Gud om vad vi är tacksamma över och vad vi är oroliga över.

Varje onsdag kl 19:00 möts vi för att be speciellt för vårt samhälle. Vi börjar i Missionskyrkans kyrksal och går sedan en runda i Vikingstad under tiden vi ber.

Ibland orkar man inte be själv och önskar att andra bad för den situationen man befinner sig i. Har du något du vill att vi ska be för i våra samlingar får du gärna skicka ett meddelande.

Gustav Gillsjö
gustav@missionskyrkanvikingstad.se