Boka ett samtal här

Vi har olika erfarenheter av samtal. En behöver vara i livskris för att ta hjälp av samtal. Andra tar hjälp av samtal lite nu och då. Jag tror att vi alla behöver samtalshjälp. I höst erbjuder vi flera former av samtal. Själavård är för dig som behöver samtalsstöd. Du kanske står inför en utmaning, befinner dig i en liten eller stor kris eller på något annat sätt behöver hjälp i samtal för att komma vidare. Andlig vägledning är för dig som längtar efter att din tro ska utvecklas och djupna, du som vill komma närmare Jesus eller som än mer vill överlåta ditt liv till Gud. Längtansamtal är ett samtal som följer en tydlig ram. Genom frågor och samtal vill vi lotsa dig till att upptäcka och/eller börja fungera i den längtan Gud lagt hos dig. Du behöver inte ha klart för dig vilken typ av samtal du vill ha.

Våra pastorer Gustav Gillsjö och Frida Blomberg håller i samtalen. Det är enkelt att boka sig: hör av dig till någon av våra pastorer eller sätt ett kryss på listan som finns i foajén vid kyrkans huvudentré. Du kan självklart boka samtal oavsett om du är församlingsmedlem eller ej. Du kan även boka själavårdsamtal med diakon BrittMarie Wigren, hör av dig till henne via telefon eller mail.

Varmt välkommen!