Sök först Guds rike

Vi har mycket för oss, eller hur? Hem att ta hand om, vänskaper att investera i, aktiviteter att skjutsa ungarna till. Inget av detta är oviktigt. Men för dig som har mött Jesus och ber om att han ska få vara grunden och ledstjärnan i ditt liv behövs källor att dricka ur. Här nedan finner du tips på olika vägar att fördjupa din relation till Gud. Gud som vill bära dig, utmana dig och lysa genom dig där du går fram.

the Bible Project. Via hemsida och app finns bibelläsningsplan samt undervisande filmer för varje bok i Bibeln. I filmerna talas engelska.

Bibelläsningsplan från Ekumeniska Kommuniteten i Bjärka Säby.En läsningsplan där hela Bibeln läses under tre år.

Predikan. Här kan du lyssna predikningar från våra gudstjänster.Vissa av våra predikningar går även att se med video på Youtube.

Equmeniakyrkan har samlat en hel drös med olika sändningar att kolla in. Du hittar dem här.

Aten och Jerusalem. I denna podcast (ett slags radioprogram) intervjuas en mängd olika kristna författare om olika kristna teman. T.ex. kan du leta fram avsnittet med Eleonore Gustafsson som varit en återkommande predikant i vår församling.

Hönökonferensen. Varje sommar bjuder Hönö missionsförsamling in till en stor konferens med många kloka talare. Botanisera gärna i deras digra arkiv med talare som Åsa Molin, Magnus Malm, Britta Bolmenäs och Fredrik Lignell.

Rätt kurs. Ett beprövat andaktsmaterial av människor i vår församling. Andakten består av bibeltext, en personlig betraktelse och bön. Betraktelserna är vardagsnära och innerliga, små vittnesbörd som återspeglar Guds nåd och omtanke.

Pray as you go. Varje dag ges en text ur Bibeln, reflektionsfrågor och musik. Används lättast i app-form – andakterna är på engelska.

HÄR hittar du en spellista med de sånger vi återkommande sjunger i våra gudstjänster.

HÄR hittar du en spellista vi tillsammans kan lägga till sånger i som hjälper oss att närma oss Gud.

Fler församlingar sänder egna sändningar från sina söndagsskolor. T.ex.:

Linköpings missionsförsamling

EFS Ängelholm